Siker sztorik
Blanka és Bence

Álmaim esküvőjét és dekorációját valósította meg az Exkluzív Dekor szuper csapata. Nem csak engem, de az egész vendégséget lenyűgözte a különleges, ugyanakkor egyszerű stílus, amelyet közösen tervezhettünk meg. Már az első találkozáskor éreztem, biztos kezekben tudhatom a szervezés dekoráció részét. Minden kérésemet, elképzelésemet teljesítették, és még így is sokkal szebb, egyedibb lett a helyszín, mint azt előtte elképzeltem. A menyasszonyi virágcsokorról nem is beszélve, hiszen pont olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Nagyon örülünk, hogy sikerült egymásra találnunk, rendkívül kreatív, segítőkész, pozitív, nyitott és barátságos személyzettel ismerkedhettünk meg.

Esküvő: 2019


Brigi és Ádám

Tiszta szívünkből ajánljuk az Exkluzív Dekort. 2019.nyarán volt az esküvőnk, lakodalmunk, a Nagy nap előtt többször személyesen egyeztettünk lépésről lépésre. Minden kívánságunkat maximálisan teljesítették amit elképzeltünk, segítettek bármiben, amiben elakadtunk. Teljesen Fanniékra bíztuk magunkat és nem csalódtunk semmiben.

Esküvő: 2019


Zsófi és Krisztián

2020. nyarán volt az esküvőnk. Az Exluzív Dekor volt az egyik legjobb döntésünk. Miért? A válasz: Nagyon jó árban dolgoznak, remek ötleteik vannak egyedi dolgok megvalósítására, nagyon gyorsak (ami nálunk fontos szempont volt, mert fél év alatt szerveztük meg az esküvőt) valamint levették rólunk a terhet és tökéletesre sikerült minden. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy meseszéppé varázsolták az esküvőnket!

Esküvő: 2020


Márti és Alex

Ha szeretnéd, hogy a Nagy Napon az álmod és elképzelésed valósággá váljon, akkor erre a csapatra van szükséged. Mondd el milyen színvilágot és stílust képzeltél el és a végeredmény egy mesebeli és varázslatos helyszín lesz, ahol átéhetitek a Nagy Napot. A mi dekorációnk esetében a Párommal úgy döntöttünk, hogy egy harmonikus, stílusos helyszínt szeretnénk megteremteni. Az őszre tervezett esküvőnket azonban újra kellett szerveznünk, hiszen januárban kiderült, hogy várandós vagyok. Így a teljes esküvőnket három hónap alatt kellett megszerveznünk, amiből végül egy gyönyörű májusi esküvő lett. Fanni végig segítőkész volt, kedves és nagyon felkészült. Az általunk kiválasztott színhez stílusban, összhangban ajánlott nekünk árnyalatokat, anyagmintákat, melyből kirajzolódott, hogy pontosan milyen díszítést valósítsanak meg Nekünk. Fanni minden részletet átfogóan rendszerben elém tárt a főasztal hátterétől, az asztaldíszen át, a szalvéták díszítéséig. Végig azt éreztem, hogy figyel ránk és arra, mit szeretnénk. Az esküvő előtti napon az Exkluzív Dekor csapata szorgos kezekkel elkezdte a díszítést. Izgatottan vártuk a szalagok, lufik közt kibontakozó dekorációt, ami mellett végig velünk volt az elmaradhatatlan jókedv. Amikor minden a helyére került és minden apró részlet eggyé vált, a Párommal összeölelkezve, csillogó szemekkel néztük a feldíszített, kivilágított termet. Egy leírhatatlan érzés járta át a szívünket. Megtörtént a csoda, az álmunk valóság lett. Köszönjük szépen az Exkluzív Dekor csapatának, hogy felejthetetlenné és csodássá tettétek az esküvőnket.

Esküvő: 2019